fbpx

השאירו פרטים לקבת שיחת ייעוץ ללא עלות

מה חשוב לבדוק לפני שבוחרים חוקר סייבר?

אדם חרדי פנה לחברתנו אגוז פלוס וביקש נואשות סיוע מחוקר פרטי: "עברתי כבר שלושה חוקרים פרטים ואיש לא הצליח להציל את כבודי שנרמס כבר 15 שנה" אני אף בהליך פרידה מאשתי בגלל המקרה, רימו אותי ואני על סף פשיטת רגל ……הוברר שנכדיי חשודים כממזרים !!!! כך סיפר כשדמעות בעיניו..

בתי היחידה משאת נפשי הגיעה לבגרות ושודכה לבחור חרדי מבלגיה. אביו של הבחור הינו רב ישיבה גדול בתורה ושמחתי לשידוך הכה מוצלח. מכרתי את ביתי וערכתי להם חתונה מפוארת ב 350,000 דולר כולל הטסת חלק נכבד מהמוזמנים לישראל.

החתונה נערכה כיד המלך והסתיימה בהצלחה.

חלפו שנתיים ימים בציפייה לנכדים וביתי עדיין לא בהריון.

פניתי לחתני והצעתי לו לבצע בדיקות על מנת לפתור הבעיה ולתדהמתי נתקלתי באטימות וכעס רב ממנו ומבתי "שאני חודר לחייהם האישיים" .

חלפה עוד שנה וחצי ועדיין ללא שינוי ולכן התחלתי לחשוד שקיימת בעיה רפואית כלשהיא . באחד הימים עת הזוג התארח בביתי בארוחת השבת גיליתי כי חתני מורח קרם כלשהוא על פניו ועל גופו. בלילה לאחר ששכבו לישון העלמתי את מברשת השיניים של חתני ושלחתי אותה לבדיקת DNA בחו"ל. הדבר התגלה לחתני שהצליח באמצעות אביו המכובד ליצור קשר עם המעבדה ובדרך לא דרך, מברשת השניים נעלמה. לא חלפו שלושה שבועות והזוג החליט לעזוב הארץ ולעבור להתגורר בבלגיה בסמוך לבית הורי חתני.

מהתייעצות עם רופאת עור באשר למשחה שמרח וכן מראה עורו המבריק (נראה נשי באופן קבע) מסרה זו להפתעתי כי קיים חשד רב שחתני סובל ממחלה נשית ולכן אינו יכול להביא ילדים לעולם.

לתדהמתי כעבור כשנה לערך, ביתי נכנסה להריון וכך שנה אחרי שנה, הביאה שלושה ילדים לעולם. כמובן שהתביישתי והתנצלתי עד עמקי נשמתי. חלפו עוד שלוש שנים והתברר שנכדיי דומים יותר ויותר לאחיו של חתני , אב לשני ילדים בישראל.

חשתי מרומה עד עמקי נשמתי וניסיתי בכל דרך לחשוף את המרמה אך חתני ומשפחתו שומרים היטב היטב שלא להשאיר אחריהם DNA בצורה כלשהיא ולכן אני זקוק נואשות לחוקר פרטי.

ישבנו צוות המשרד ובנינו תוכנית פעולה כיצד לקבל את ה DNA  מהאח באופן חוקי. מחקירה מודיעינית ראשונית שערכנו התברר שהאח מתגורר בצפון הארץ, עובד בשעות היום כפסיכולוג בבית ספר חינוכי דתי ולומד בשעות הערב בישיבה.

נבנה מערך שלם על מנת ליצור קשר עם האח בתוך הישיבה מול כ- 200 אברכים. צוות החוקרים ממשרדנו הגיעו בכיסוי וערכו סעודה כיד המלך לזכרו של רב גדול שנפטר. כל האברכים כולל האח (שתועד וזוהה בשידור חי באמצעות מצלמות סמויות) הגיע לאכול ממטעמי הארוחה. בנוסף פונקו האברכים בחפיסות סיגריות לאחר הטעימות. מיודעינו האח אכל ושתה ונהנה בנוסף מקופסת סיגריות. הלקוח אימת באוזניה הסמויה כי אכן האח זוהה וחוקר פרטי התלווה והתחקה אחר כל צעד שזה עשה. בסיום הארוחה השאיר את כוס השתייה ובדל הסיגריה בפח והפריטים נאספו לאחר כבוד לשקית אטומה , ישר לידי הלקוח המרוצה.   מיד לאחר מכן נשלחו הפריטים יחד עם מברשת שיניים נוספת (הפעם של אחד הנכדים) למעבדה , הפעם בספרד, בטיסה ישירה עם חוקר פרטי ממשרדנו וכעבור שבוע חזר עם תוצאות שאכן קיימת התאמה מלאה והאח הינו האב הביולוגי!!!

 

הלקוח שמח מצד אחד שחשדו במשך 15 שנה אומת ומאידך כעס מאוד שכן כל משפחתו וחייו פורקו לרסיסים!!!

זה פנה למשרד עורך דין שם הגיש תביעה כנגד חתנו ואביו של חתנו ע"ס כמיליון דולר… רעידת האדמה השוררת בעולם החרדי לא נרגעה עד רגע זה…

 

אגוז פלוס – כי אנחנו מומחים לחקירות מיוחדות.

כתבות ומאמרים

דילוג לתוכן